Ta det lugnt du hinner!

Måndag morgon. Väckning kl 05.00. Inte direkt jättekul, men bara att gilla läget och sätta fart så jag hinner med flyget från Ängelholm 07.20.

Känner att jag har läget under kontroll, parkerar bilen och tar mina väskor och styr mot incheckningen. Vet inte vad det är med incheckningar men det är upplagt för stress.

Tycker fortfarande att jag har läget under kontroll, blir lite småirriterad vid första biljettkontrollen men släpper det lika fort. Kommer till säkerhetskontrollen och börjar ordningsamt lägga allt som det skall på bandet och det är ju en del. Någon pratar med mig! ”Är du lite stressad?” ”Det behöver du inte vara du har gott om tid”

Jag säger stort tack till denna fantastiska kille som idag jobbade i säkerhetskontrollen på Ängelholms flygplats.

Hans reflektion på min stressnivå och att han brydde sig gjorde mig jätteglad. Det blev ett lugn över hela denna dag.

Bra start på ny vecka.

 

Kommentera