Om Lintus AB

lintus ab grundades i oktober 2013 av mig, Pia Löfvenmark, som idag även driver företaget. Namnet kom till för många år sedan då min man bestämde att om vi någon gång i livet skall starta eget så skall det vara under namnet lintus. Namnet är en sammansättning av våra 2 fantastiska barns namn.

Företaget bedriver konsultverksamhet framförallt inom hälsokost och egenvård. Det är inom detta område som jag besitter lång och gedigen erfarenhet. De uppdrag som jag har åtagit ligger mig varmt om hjärtat både företagsmässigt och personligt och det är så jag tänker när jag går in i nya projekt. Det måste kännas bra på alla nivåer.

”Hitta glädjen var dag!” är ledord för lintus ab och det är med den inställningen jag vill bedriva verksamheten.

 

Om Pia

Jag är en glad och positiv kvinna i mina bästa år. Född och uppvuxen i trakterna kring Göteborg men blev skåning i början av 90-talet. Idag är det Rydebäck i nordvästra Skåne som är hemmaplan.

I stort sett hela mitt yrkesliv har präglats av marknad och att driva försäljning, huvudsakligen inom hälsa och egenvård. Jag har under åren byggt på med en gedigen erfarenhet inom detta område som inte bara är en yrkeskarriär för mig utan även ett brinnande intresse vid sidan om arbetet.

Jag gillar att skapa nya relationer samtidigt som jag är väldigt mån om att vårda befintliga. Tack vare min sociala kompetens tycker jag mig lyckas ganska bra med bådadera och eftersom jag är i mina bästa år så har kontaktnätet hunnit bli ganska stort. Under åren har jag också lärt hur viktigt det är med både fysisk och mental närvaro för att lyckas med målsättningar. Tillsammans med min kreativa ådra har detta också bidragit till åtskilliga framgångsrika projekt. Jag gillar att se möjligheter och undviker begränsningar i det jag företar mig.

På fritiden umgås jag gärna med min familj, som består av man och två vuxna barn, och goda vänner. Intresset för hälsa och egenvård genomsyrar även mitt privatliv i stort med mycket tid på gymmet och ute i naturen, samtidigt som jag även gärna njuter av det goda i livet.

Samarbetspartners