Oktober – favorithöstmånaden!

Oktober är en härlig tid på året. Man njuter fortfarande av allt som sensommaren bjudit på och blickar framåt mot allt som väntar. För egen del är oktober en speciell månad då underbara dottern kom till världen denna månad för snart 23 år sedan. Hösten i sig är den tid på året då man börjar mysa lite extra inomhus, tända ljus, filt i soffan, en riktigt bra bok, en kopp härligt Pukka-te ( viktigt att det är just Pukka ?). Helt enkelt bara ha det bäst.

För lintus väntar en intensiv höst med många spännande projekt. Nya produkter från MELAWEAR, Julmarknad på Margaretetorps gästgivargård, Natural Products Scandinavia i Malmö, ny design på Patounis tvålar år ett axplock av vad som hända ska innan årsskiftet.

Planeringen för 2017 påbörjades förra veckan med en långweekend på fantastiska Rügen. Den underbara miljön inbjöd till fotografering av MELAWEAR: s kollektion. Det blev många fina miljöbilder som vi kan använda i vår kommunikation kring varumärket.

Nu närmast ser jag fram emot några intensiva dagar på Biofoods kontor i Stockholm. På agendan står kundmöten, leverantörsmöte och planeringsmöten, många möten blir det.

Må gott så hörs vi snart igen!

3

2 1

Kommentera