Nytta & Nöje

Det har verkligen varit en intensiv men fantastisk helg i Göteborg. En magisk oförklarlig hemlängtan infinner sig nästan varje gång jag är i Göteborg mer än en dag. Som tur är går det över så fort bilen ställer in sig på Rydebäck. Helgen har gått i litteraturens och kulturens tecken.

Hair på Göteborgsoperan, helt galet bra, med massor av energi och musik som fick håren på armarna att resa sig flera gånger.

Lördagens författarfrukost med GP på hotell Park Elite Avenue får även i år toppbetyg. Flera nya ansikten samt några välkända, såsom Sara Beicher, Jan Guillou och Tove Alsterdal. Passade på att införskaffa senaste boken i Jan Guillous familjekrönika som nu har kommit till 50-talet.

Bokmässan blev dock en liten besvikelse, alltför rörigt och inte lika många spännande nyheter som det brukar vara. Blev dock en bok signerad av Alex Schulman. Lördagen bjöd däremot på ett strålande väder så en promenad på avenyn blev en härlig inramning av dagen innan middag och mys hos svärmor.

Söndag och tillbaka till mässan för att hämta inventarier från Qoola Qvinnors monter som nu skall återanvändas på Natural Product i Malmö i mitten av november.

Tack Göteborg för denna gång, vi ses snart igen. Bort bra men hemma bäst, ett uttryck som alltid stämmer!

16

5 3 24

Kommentera