Nyöppnad webbshop!

Vi har passerat höstdagjämningen men var är hösten. Fortfarande härliga morgnar med klar himmel och superfrisk luft. I like!

Hösten som alla andra årstider har ju sin tjusning. Färgskiftningarna och myskvällar i soffan med tända ljus är mina favoriter. Men jag vill gärna ha klara morgnar ett tag till så det blir morgondopp i havet.

Extra stolt är jag nu över vår fina nyöppnade webbshop. Det har varit ett intensivt arbeta att få klart denna med alla texter, bilder och länkar som skall funka. Jag har två personer att tacka extra mycket för allt jobb de lagt ner på shopen. Hilda Rytteke som har gjort designen och varit support under hela resan och Patrick Löfvenmark som har gjort allt finlir. STORT TACK! Nu är den publicerad och det skall bli kul att jobba med den framöver. Titta gärna in i butiken  http://www.lintus.se/butik-startsida/

Det är riktigt rolig att varumärket  MELAWEAR nu finns i flera butiker runt om i Sverige. I veckan har flera leveranser lämnat lagret för att komma ut i butik. Längst norrut Storuman och österut Visby inom kort även butik i Skåne. Inom kort kommer alla återförsäljare ligga på hemsidan så man enkelt kan hitta sin närmaste butik.

Veckan slutar nu med avresa till Göteborg för att vara kulturell med teater, författarfrukost och givetvis besök på bokmässan

Trevlig helg på er alla!

PS. Får ju inte glömma att presentera min fyrbente vän som är på besök. Världens bästa och sötaste Figo!

vatten lev-bild

1-melawear

figo

Kommentera