Kroatien och vackra Opatija med 90 härliga kvinnor!

Hemma igen med så mycket energi!

Det är många underbara minnen som följer med mig hem från Kroatien. Veckan har varit fylld av fantastiska möten, inspirerande och lärorika föreläsare, god mat och dryck och framför allt nya vänner. Så många nya ord, begrepp  och idéer som nu skall berika min vardag och mitt yrkesliv. Det är en otrolig känsla inom mig som är svår att beskriva just nu, mycket som måste landa i olika fack där de skall hjälpa mig till bra balans i livet på olika sätt.

Jag är så glad att jag gjorde denna resa, en resa där jag har vuxit inombords och jag känner mig så taggad att börja använda all nya kunskap. Många nya idéer har planterats under veckan och skall nu börja växa. Grunden till nya spännande projekt har vuxit fram under många kvällssamtal. Nätverkandet har inte haft några gränser. Jag vill så gärna dela med mig av bilder på några underbara kvinnor som givit mig så mycket.

Ser redan fram emot nästa resa med Qoola Qvinnor.

bild-10

Catharina Biver

bild-9

Maria Sundqvist och Anna Ljungberg

bild-8 bild-6 bild-5

Susanne Hellman Holmström och Anna BergStröm

bild-4

Affärsmässa MELAWEAR

bild-3 bild-2 bild-1

 

Kommentera