Köpvillkor

Köpvillkor och integritetspolicy

Vi säljer endast till personer som har fyllt 18 år.

Leveranstid
Normal leveranstid är cirka 2 helgfria vardagar om varan finns i lager.

Leveranssätt
Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget. Vi levererar endast inom Sverige. För leverans till andra länder vänligen tag kontakt via e-post, info@lintus.se

Fraktfritt
På order över 1000 kr tillkommer ingen kostnad för frakt.

Fraktkostnad
Fraktkostnad på order under 1000 kr är 49 kr
Leveranser under 1 kilo inom Sverige levereras av Posten.
Leverans med DHL: Alla leveranser över 1 kilo skickas med DHL.
Tänk på att expeditörens leveranstid kan tillkomma med en till två dagar beroende på var i Sverige du bor.

Betalning i webbshoppen
Betalning kan göras med Kreditkort eller PayPal

Retur och Reklamation
Om du upptäcker att varan är felaktig eller att det saknas produkter måste du reklamera till oss omgående, samt returnera varan senast 10 dagar från ankomstdatumet. Därför är det viktigt att du kontrollerar varorna direkt vid leverans.

Så här gör du:
Skicka ett mejl till info@lintus.se och beskriv problemet så detaljerat du kan. Vid reklamation eller felleverans ersätter vi dig för returportot.
Ångerrätt och öppet köp gäller inom 14 dagar från det du har mottagit varan. Du måste returnera i originalförpackning i oförändrat skick, den får inte vara använd. Vid byte eller retur står du för returportot plus en administrationsavgift på totalt 59 kronor på grund av de kostnader vi har för att packa paket. Återbetalning sker inom två veckor från mottagen retur. Skicka ALDRIG mot postförskott.

För återbetalning: Ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer.
Om paketet är skadat vid leveransen kontaktar du postens lokalkontor eller den speditör som levererat varan. De har färdiga blanketter för skadeanmälan.

Om du inte hämtar ut ditt paket
Har du beställt och inte hämtar ut ditt paket/brev innan det returneras till oss efter 14 dagar, kommer du att få en faktura med administrationsavgift på 220 kronor.

Integritetspolicy
Vi tar ansvar för alla personuppgifter, som t ex namn, adress och personnummer, som du lämnar till oss eller som vi får del av när du handlar hos oss. lintus ab är ansvarig enligt personuppgiftslagen (PUL). Vi kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part. Detta innebär att dina uppgifter inte kommer att användas utanför vårt företags verksamhet.