En händelserik vecka!

Ett axplock från min vecka!

Från att ha börjat veckan lite sådär kan jag nu konstatera att det bara blivit bättre.

Förberedelserna inför Formex närmar sig sitt slut. Idag skickas allt material till mässan iväg.

Skall bli fantastiskt roligt att få ställa ut på Formex, ett mål jag haft ända sedan jag startade lintus ab för 3 år sedan.

lintus webbshop är också en önskan jag haft ett bra tag. Just nu jobbar min käre make med att registrera alla artiklar. Det är en hel del info som skall bli rätt och snyggt. Håll koll på hemsidan där shopen kommer att ligga.

Första nätverkslunchen med Qoola Qvinnor igår i Malmö blev en supertrevlig träff. Att vara med i detta nätverk känns bara så rätt just nu. Om två veckor blir det Framgångsresa till Kroatien med ca 90st Qoola Qvinnor.

Men först 5 dagar i Stockholm och fullt ös på Formex.

Vem vet vi kanske ses där. Flera spännande erbjudanden och nyheter hittar du i lintus monter AG:104

Fast allra först skall vi heja fram våra duktiga fotbollstjejer som spelar OS-final sent ikväll.

Opatija QQ

Kommentera