Dags att ta sig i kragen och vara lite flitigare på denna blogg!

Skaffa rutiner skall ju vara bra säger de som tror sig veta. Då är det nog så att jag skall skaffa mig fast tid för att blogga. Det är ju inte så att det är brist på saker att berätta, det är nog bara min ostrukturering som har fått lite för stort utrymmer ett tag nu. Från att vara en mycket strukturerad person känns det som det har blivit lite kaos runt mig. Dags att bryta detta mönster. Batterierna är fulladdade efter underbart besök på Asia SPA i Varberg med bästa dottern. God mat och fantastiska samtal om livet i underbar miljö, vad kan gå fel.

Nedräkning till nästa stora laddningstillfälle har börjat. Idag är det 69 dagar kvar till etapp 2 på min Pilgrimsvandring. 30 mil väntar med start i Logron och etappstop i Leon. Man måste ju givetvis jobba en hel del innan så man verkligen förtjänar att få vara lite ledig. Det blir jobb både på hemmaplan och ett, som alltid, spännande mässbesök i London. Vet inte om jag har missat att berätta ”Jag älskar London”!

Känns riktigt bra att jag fick till dessa rader idag och gläds åt att nu har brutit min ostrukturerade tillvaro.

Må gott så hörs vi snart igen här på bloggen

.