Inspiration

MELAWEAR besöker Indien

Nyligen var MELAWEAR:s grundare Henning Siedentopp i Indien tillsammans med ett antal gäster från Fairtrade och modebranschen i Tyskland. En resa med fantastiska besök hos tillverkare och odlare som är grunden till varumärket MELAWEAR. Teamet som fick lyckan att vara med på denna resa har haft några veckor med otroliga uppleversler och oförglömliga möten. Här följer några fina bilder från deras resa.    

Läs mer »

MELAWEAR – Nyheter på G!

Inför årets julhandel kommer spännande nyheter från MELAWEAR nyheterna anländer i nästa vecka.  Vem vill inte ha en supersnygg ryggsäck i julklapp som både är tillverkad i ekomaterial och Fairtrade. Må gott och njut av 1:a Advent!  

Läs mer »

Snart november!

Hösten är här och en intensiv tid både på jobb och privat. Knappt 2 månader kvar till julafton. Mycket skall hinnas med innan julledigheten tar vid. Två mässor väntar inom kort. Först ut är Allt för Hälsan i Stockholm. Bara ett par dagar senare är det Malmö som gäller och åtets störa Hälsomässa. Mycket att stå i just nu. Skall även hinna med att fira en fin vän som blivit…

Läs mer »

Nya erfarenheter!

För en som alltid tar bilen eller flyg måste jag nu efter närmare 150 minuter på bus4you helt enkelt medge. OK och faktiskt riktigt avkopplande. Mycket bättre att jobba än jag trodde. Känns bara lite jobbigt att det skall ta 11 timmar från Helsingborg till Stockholm.  Inte så effektivt, blir nog flyg till huvudstaden även framöver. Alternativet tåg finns inte i mina tankar ännu. En sak i taget. Har just…

Läs mer »

Hejdå sommar 2017!

Ny årstid tar sin början idag och med det säger vi hejdå till sommaren med denna vackra bild från en av mina sommarpromenader. Ny månad och mycket väntar denna höst. Börjar september med en weekends tur och passar på och inviger nya ansvar III perfekta väskan för en weekend eller som träningsväskan. Ett måste numera på resan är Gurkmeja te från Sonnentor. Trevlig helg!

Läs mer »

Checkar ut från Formex 2017!

Packar ner utställarkortet för denna gång och börjar resan hem till Skåne. Det har varit fantastiska dagar med många trevliga återseende och nya bekantskaper. Det är så mycket att ta in och nu väntar mycket efterarbete som alltid efter en mässa. Jag är glad och supernöjd med vad vi har åstadkommit i Biofood montern i år. Nya spännande utmaningar väntar i höst! Några favoriter från årets mässa.

Läs mer »

Formex 2017

Dags att checka in på årets Formex mässa på Stockholmsmässan. I år blir det liten annan konstellation för min del, ingen egen monter med lintus utan ni hittar mig i Biofoods monter denna gång C02:40. Alltid lika spännande dagen innan en mässa öppnar dörrarna och allt arbete man lagt ner. Blev montern så bra som vi hoppats på? Kommer det mycket folk? Lyckades vi knyta nya kundrelationer? Detta är bara…

Läs mer »

Minisemester i Bohuslän!

Passar på att njuta av vackra Bohuslän. Otroligt vad man hinner med på en helg. Hunnebostrand och Grebbestad har varit våra stopp denna helg. Vi kommer tillbaka snart igen!

Läs mer »